BOOTCAMP Sevenum

Wil jij je conditie verbeteren, meer kracht ontwikkelen, afvallen of gewoon lekker actief buiten sporten? Dan is Bootcamp Sevenum iets voor jou!

Geef je op via bootcampsevenum@hotmail.nl of neem contact op met Herm op 06-36045242
Jazeker, onze Bootcamp is het programma om af te slanken en om strakker te worden. We besteden tijdens onze trainingen veel aandacht aan de grote spiergroepen, die de verbranding in je lichaam bevordert.

Natuurlijk speelt je voedingspatroon ook een belangrijke rol. Afslanken is het resultaat van voldoende Bootcamp, een gezond voedingspatroon en voldoende rust en ontspanning. Wij helpen je graag!

Nee, zoals eerder geschreven passen wij onze training aan naar jouw fitheidsniveau. Wij willen je graag helpen om je conditie te verbeteren. Luister vooral goed naar je eigen lichaam en samen zorgen wij dat je het maximale uit elke training haalt.
Nee, de fitness trainingen van Bootcamp Sevenum zijn goed te volgen voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sporter. De trainer zal de trainingen aanpassen aan jouw fitness niveau.
De Bootcamp trainingen duren ongeveer 60 minuten.
Bij bootcamp Sevenum werken we met muntjes. Elk jaar hebben we een nieuwe kleur.

In 2014 hebben we de kleur geel. Deze zijn alleen in 2014 geldig. Wanneer je op het einde van het jaar een rittenkaart koopt dan verstrekken we al muntjes voor het nieuwe jaar zodat je niet met overbodige muntjes achterblijft.

In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er beroep worden gemaakt op een eventuele verlenging. Bewijs van de (huis)arts of vliegtickets zijn daarbij van toepassing. Neem hiervoor wel altijd contact op via bootcampsevenum@hotmail.nl.

Aanmelden kan tot 60 minuten voor aanvang, afmelden kan tot 4 uur voor aanvang van de training.
Ja natuurlijk! Wij waarderen het enorm, wanneer je over Bootcamp Sevenum vertelt aan je vrienden en vriendinnen. Zij zijn ook van harte welkom om Bootcamp Sevenum gratis uit te proberen! Laat ons wel even weten dat je iemand meeneemt zodat de groepen niet te groot worden. Wij werken met maximaal 12 deelnemers per groep!
Wij raden je aan om comfortabele sportkleding te dragen en een paar goede (hardloop-) schoenen. Neem tevens een flesje water mee en wanneer je het fijn vindt een handdoek (om je zweet mee af te vegen). Je waardevolle spullen kan je het beste thuis laten.
Ja, de trainingen gaan altijd door. Met uitzondering van gevaarlijke situaties zoals onweer. Bootcamp Sevenum zal je in deze gevallen tijdig via de mail proberen te bereiken.
Er is geen opslagruimte of kleedruimte beschikbaar. Neem dus geen extra en/of waardevolle spullen mee.
Waar: bij het speeltuintje aan de Weverstraat/Mulderstraat in Sevenum.

Wanneer: vanaf 18 februari iedere dinsdag. Bij voldoende animo bereiden wij ons aanbod uit.

Hoe laat: 19.00 – 20.00 uur

Wat kost het:

proef les: altijd gratis

losse les: € 7,50

5 rittenkaart: € 35,

10 rittenkaart: € 60,-

Wanneer je een rittenkaart koopt ontvang je muntjes die je kunt gebruiken voor de lessen.